Eerste vrijwilligersdag een groot succes

20-09-2014 13:27

 ________________________________________________________________________________________________

Eerste maandelijkse vrijwilligersdag een groot succes.

Zaterdag 20 september heeft een groep van meer dan 10 bewoners de eerste maandelijkse vrijwilligersdag beleefd. Tijdens deze ochtend is een begin gemaakt met het opruimen van de vele blikjes, plastic zakken en ander zwerfvuil. 10 goed gevulde vuilnis-zakken waren het resultaat van een uurtje noeste arbeid. Gaandeweg sloten nog enkele bewoners aan om mee te werken. Namens de bewonersgroep heeft Henk iedereen bedankt voor zijn enthousiaste medewerking en Anita voor het verse bakje koffie met stroopwafel. 
Omdat het grootste deel van zwerfvuil nu weg is zullen we voor volgende keer een aanvullende actie moeten bedenken. Deze actie was in ieder geval geslaagd. De volgende vrijwilligersdag is gepland voor Zaterdag 18 oktober (nog steeds de derde Zaterdag). Iedereen die suggesties heeft om de vrijwilligersdag in te vullen mag ons een mailtje sturen.
( vanbrugtotbrug@gmail.com )  
 

Wellicht een grote bladkorf in onze wijk?

Via Anita is dit verzoek gedaan. De verantwoordelijk ambtenaar hebben we helaas nog niet te pakken kunnen krijgen. We werken er aan om de korf alsnog op het speelveldje te mogen ontvangen.